El Circuit podria acollir dues curses de MotoGP al setembre a porta tancada

Dorna Sports, organitzadora del Mundial de Motociclisme, ha fet aquesta proposta al Circuit

Esports

El Circuit podria acollir dues curses de MotoGP al setembre a porta tancada
El Circuit podria acollir dues curses de MotoGP al setembre a porta tancada

El Circuit de Barcelona-Catalunya podria celebrar al setembre dues curses consecutives de MotoGP 2020. Aquesta és la proposta que Dorna Sports, l’empresa organitzadora de Mundial de motociclisme, ha fet als responsables de l’equipament esportiu vallesà.

Joan Fontserè, director general del Circuit, ha manifestat en més d'una ocasió la predisposició a l'hora de cedir les instal·lacions per a la celebració d'un o més grans premis de MotoGP 2020 a porta tancada. A canvi, però, com que no s’obtindrien ingressos de taquilla, hauria demanat la supressió del cànon que paga el Circuit per acollir aquest esdeveniment, que oscil·la entre els cinc i els deu milions d’euros.

Amb tot, la decisió de celebrar un o dos grans premis de MotoGP a porta tancada al setembre també està pendent de l'evolució de la pandèmia del coronavirus i de les decisions de les autoritats sanitàries durant la desescalada del confinament.

També el Mundial de Superbikes

D’altra banda, WorldSBK també participa en l’oferta de Dorna Sports, de manera que si el Circuit acaba acollint finalment aquestes dues curses de MotoGP, també n’acollirien una de WorldSBK 2020, el Mundial de Superbikes. En aquest cas, el calendari de WorldSBK ja té marcat el cap de setmana del 18 al 20 de setembre.
 

Edicions locals