El Club d'Escacs Mollet guanya el Campionat de Catalunya per equips en línia

El conjunt guanyador estava format per Cristian Ríos, Cristian Fernández, Erwen Lever i Michael Lambert

Esports

Cristian Fernández, CE Mollet
Cristian Fernández, CE Mollet | CE Mollet

Mollet del Vallès

El Club d'Escacs Mollet ha guanyat la primera edició en línia del Campionat de Catalunya per equips, que va organitzar la Federació Catalana d'Escacs. El club molletà va presentar tres equips i el conjunt vencedor estava format pel gran mestre Cristian Ríos, el mestre FIDE Cristian Fernández, Erwen Lever i Michael Lambert. 

El torneig va comptar amb un total de 64 equips i durant tres caps de setmana es van disputar unes set rondes. El Mollet afrontava l'última jornada amb la necessitat de sumar tan sols 8,5 punts per proclamar-se campió i finalment va sumar 11 punts, assolint el títol català.

El Mollet va assolir la puntuació màxima de la classificació general amb 76 punts. "És el primer torneig en línia oficial per equips que s'hi juga i per nosaltres competir ja és important, però si després guanyes, també és molt important", admet el president del club molletà, Ramón Caro, que també va participar amb un dels equips molletans: "és curiós perquè al ser en línia no tens allò dels gestos o estar cara a cara amb l'oponent, però ha estat satisfactori". 

El podi es va completar amb el segon lloc del Barcelona (69,5 punts) i el tercer, del Banyoles (69). 

Edicions locals