El Catalunya Rallycross 2020 se celebrarà el 17 i 18 d’octubre

La FIA i el World RX aproven la nova data del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Esports

El Catalunya Rallycross 2020 se celebrarà el 17 i 18 d’octubre
El Catalunya Rallycross 2020 se celebrarà el 17 i 18 d’octubre

La sisena edició del World RX of Catalunya-Barcelona ja té nova data: el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre de 2020. La FIA, conjuntament amb el promotor internacional del World RX així com els diferents promotors i circuits implicats al calendari de la competició de rallycross, han arribat a un acord per a restablir el calendari de la temporada.

Després de diverses setmanes d’anàlisi, valoració de la situació actual de la pandèmia i les necessitats específiques de l’esport, han confirmat que el Catalunya RX podrà dur-se a terme durant aquesta tardor.

Des del Catalunya RX i el Circuit de Barcelona-Catalunya ja s’està treballant en el pla de seguretat específic que serà necessari seguir per mantenir les distàncies socials i seguir les normatives de sanitat que s’estableixin durant les properes setmanes. "D’aquesta manera, es garantirà que tots els espectadors, pilots i equips puguin gaudir de l’esdeveniment sense preocupacions. Així mateix, aquesta nova data queda subjecta a modificacions segons l’evolució de la pandèmia provocada per la COVID-19", informa el Circuit. 
 
Entrades vàlides per octubre
Totes aquelles persones que ja havien adquirit les seves entrades pel Catalunya RX que havia de celebrar-se inicialment al mes d’abril, no hauran de realitzar cap gestió. Els seus tiquets ja seran vàlids per a la nova data de l’esdeveniment.

Edicions locals