L'Ajuntament de Mollet suspèn totes les activitats a la via pública del mes de juny

La revetlla de Sant Joan, amb la rebuda de la flama i la festa posterior, s'haurà d'anul·lar o com a mínim no es podrà celebrar al carrer

Cultura

Portant la flama fins a la plaça de Catalunya de Mollet, la revetlla del 2019
Portant la flama fins a la plaça de Catalunya de Mollet, la revetlla del 2019 | Marc Barrio

L'Ajuntament de Mollet ha decidit suspendre totes les activitats que hi havia previst que es realitzessin a la via pública durant el mes de juny, davant la dificultat de tirar-les endavant complint les normatives de l'estat d'alarma establertes per l'estat.

Una de les activitats més populars del juny és la celebració de la revetlla de Sant Joan, amb l'arribada de la flama del Canigó i la festa posterior, que no es podrà fer –com a mínim no es podrà celebrar a la via pública– arran de la decisió del consistori.

Des de l'Ajuntament, però, apunten que continuen en contacte directe amb les entitats de la ciutat per avaluar cadascuna de les accions que tenien programades.

Del que sí que es pot continuar gaudint és del programa Oci a Casa, gaudeix sense risc que setmana rere setmana va ampliant les opcions d'oci i que a hores d'ara ja ha sobrepassat les 13.000 visualitzacions. D'entre totes elles, les propostes esportives són les més visualitzades, en especial les de la categoria Esport en Família.

Edicions locals