Creix un 10% les persones que demanen ajut als serveis socials de Mollet

Properament es farà el repartiment de 328 targetes moneder municipals per complementar l’ajut de menjador

Societat

Creix un 10% les persones que demanen ajut als serveis socials de Mollet
Creix un 10% les persones que demanen ajut als serveis socials de Mollet

Mollet del Vallès

Els Serveis Socials municipals han constatat que en la darrera setmana les persones que s'adrecen als serveis socials i els usuaris que reben suport amb una ajuda d’aliments a través dels Bancs dels Aliments de Càritas i de la Creu Roja han augmentat un 10%.

Segons les dades municipals, també s'han incrementat les persones que reben suport a domicili, en aquest cas un 5%.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha anunciat que pròximament es farà el repartiment de 328 targetes moneder municipals per complementar l’ajut de menjador i donar garantia alimentària a nens i nenes de famílies vulnerables de la ciutat.

A més, El Moll Petit, el restaurant del Centre de Serveis El Lledoner, que ofereix un servei d'àpats socials, reobre amb cita prèvia i menjar per emportar. Donarà prioritat a les persones amb carnet municipal de persones jubilades i pensionistes mantenint el preu social que es tenia abans de la situació generada per l’Estat d’Alarma. També farà entrega a domicili de menjar a aquelles persones que ho necessitin sense cost addicional.

Els Serveis Socials municipals continuen fent atenció telefònica i el seguiment de la situació que viuen moltes famílies en situació de vulnerabilitat o en risc d’estar-ne. Els ajuts són personalitzats i s’avalua cada cas individualment amb especial cura de les persones que viuen soles i estan en edat de risc o estan especialment afectades econòmicament per la situació ocasionada per la Covid-19.

 

 

Edicions locals