La Colla dels Torrats organitza el primer correbars virtual

Els Torrats han adaptat el seu tradicional Torratasques amb aquest Confinatasques, que es pot gaudir des de casa

Cultura

La Colla dels Torrats organitza el primer correbars virtual
La Colla dels Torrats organitza el primer correbars virtual

Malgrat que cada dia les autoritats permetin sortir més al carrer, a passejar, a córrer i fins i tot a comprar en establiments que fins ara estaven tancats, encara manquen unes quantes setmanes per gaudir d'activitats públiques al carrer.

Davant d'aquesta conjuntura, la Colla dels Torrats ha organitzat una activitat per participar-hi des de casa. Es tracta del Confinatasques, el primer correbars virtual, l'adaptació al confinament del seu tradicional Torratasques.

El Confinatasques serà dissabte a les 19 h mitjançant un directe al perfil d'Instagram @covid19triplejsoundfestival.

Els dj TripleJ dinamitzaran aquest esdeveniment en el qual de manera telemàtica s'anirà fent xaranga per poder arribar virtualment a cadascun dels bars participants –Analògic, BCC, The Bishop, Brannigan's, Nou Custom, Fussion, KèFem, Prat, Bodega Segalés i Via Finale–.

En arribar –virtualment– a cadascun dels bars, els TripleJ explicaran la manera com s'ha de beure la beguda que cadascú hagi preparat a casa. Les consumicions van a càrrec dels participants, amb la beguda que més els vingui de gust i la quantitat que creguin convenient, però des de la Colla dels Torrats recomanem un consum responsable. Tenint en compte que les begudes van a gust del consumidor, i evidentment poden no ser alcohòliques, aquest esdeveniment s'ha creat per a totes les edats i per fer-ho en família.

A banda del directe a Instagram, per on es podrà seguir el Confinatasques, hi haurà una connexió paral·lela per Google Meet (meet.google.com/mmm-zxzp-nry). D'aquesta manera, els participants es podran veure entre si mateixos i podran compartir una estona plegats. En aquest cas, però, remarquen la importància de silenciar el Google Meet, ja que la idea és que els participants es puguin veure, però sempre seguint les indicacions i la xaranga dels TripleJ.

D'altra banda, des de la colla afegeixen que els djs que animaran la gresca, tres membres de Torrats, fan sessions regulars de música i ball en directes d'Instagram.

Edicions locals