Josep Monràs: 'Queden setmanes molt complicades, la reobertura s'haurà de fer amb prudència'

L'alcalde de Mollet repassa les accions dutes a terme durant l'estat d'alarma que xifra en una setantena

Política

Josep Monràs: 'Queden setmanes molt complicades, la reobertura s'haurà de fer amb prudència'
Josep Monràs: 'Queden setmanes molt complicades, la reobertura s'haurà de fer amb prudència'

Aquest divendres, l'Ajuntament de Mollet ha viscut la celebració del seu primer ple telemàtic, que ha començat amb un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19.

El plenari ha servit per aprovar mesures econòmiques per tirar endavant el Pla per a la protecció social, la reactivació econòmica i l’impuls de l’ocupació però també per donar compte de les accions que el govern local ha anat prenent durant l'estat d'alarma.

En les seves intervencions, tots els grups municipals han fet extensius els seus agraïments a diferents col·lectius, des dels funcionaris i treballadors municipals fins als sanitaris i treballadors de les residències de gent gran, passant per cossos de seguretat, entitats socials com Càritas i Creu Roja i ciutadans i voluntaris que també estan posant el seu gra de sorra durant aquestes setmanes.

L'alcalde Monràs ha fet un repàs d'algunes de les mesures que el govern local ha tirat endavant des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, unes 70 accions concretes, segons Monràs, en referència a tasques diverses com la desinfecció de carrers i espais, les mesures d'organització de la institució perquè els treballadors municipals hagin pogut fer teletreball i la distribució de material sanitari i el suport a l'Hospital i les residències, entre altres. Monràs ha fet especial esment a les actuacions de suport a les famílies en situació més vulnerable i que, segons les estimacions municipals, han donat cobertura a unes 2.000 persones i han suposat una despesa extraordinària per a les arques de l'Ajuntament d'uns 200.000 euros.

Monràs també ha recordat l'especial incidència que ha tingut la malaltia a Mollet i, de cara al desconfinament, ha advertit: "Queden setmanes molt complicades, la reobertura s'haurà de fer amb prudència".

 

Edicions locals