El MolletHub activa noves formacions online de suport al teixit comercial i de serveis

L'acció forma part del paquet de mesures de reactivació econòmica de l'Ajuntament

Economia

Durant aquest mes de maig, l'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de Mollet Hub ofereix a emprenedors i emprenedores, petites empreses, comerços, professionals i autònoms i autònomes noves formacions online en directe a través del seu canal de Youtube MolletHub TV. 

Aquesta acció forma part del paquet de mesures de reactivació econòmica  i de suport al teixit comercial de la ciutat. La nova proposta formativa neix de les necessitats i demandes recollides el passat 23 d'abril amb la formació Gestió de la presència digital per a captar clients i oferir productes i serveis online.

L’objectiu del consistori és donar resposta a aquells emprenedors i emprenedors, professionals, autònoms i autònomes, empreses i comerços que demanen formacions amb continguts temàtics més concrets per continuar amb la transformació digital. També se n’han programat per continuar fomentant l’autoocupació i l’emprenedoria.

Les formacions estan agrupades en diferents àmbits, entre aquests s'hi troben eines per a crear webs, tallers de màrqueting digital i assessorament per a l'autoocupació i l'emprenedoria on es poden conèixer els tràmits, obligacions i deures per poder iniciar un negoci i estratègies de definició de preus, entre altres. A banda també s'han preparat dues formacions de l'àmbit econòmic relacionades amb la fiscalitat bàsica per emprendre i el crowdfunding.

Durada dels cursos i inscripcions

La durada de les sessions és d'una hora o de dues hores com a màxim. Algunes de les formacions es desenvoluparan en dues o tres sessions. Es pot consultar tota la programació a www.emfo.com

Les inscripcions es poden de fer a través del web, al correu mollethub@emfo.cat, a Instagram @MolletHubInnova, al telèfon 935705160 o enviant un Whatsapp al 679333158.

Dubtes sobre les mesures econòmiques de la Covid-19

Per altra banda, amb l'objectiu de mantenir informats als ciutadans sobre les mesures econòmiques i fiscals que van aprovant les diferents administracions i com aplicar-les,  diverses vegades a la setmana, a les 11 del matí, hi ha una sessió en directe on s’actualitza aquesta informació i es resolen els dubtes.

Edicions locals