Antonio Filgaira renova amb la Molletense i complirà la seva dotzena temporada al club

L'equip molletà planifica la pròxima campanya amb una baixada en el pressupost del primer equip entre un 30 i 40%

Esports

Antonio Filgaira ha removat amb la Molletense per a la campanya 2020-2021. El tècnic complirà la seva dotzena temporada com a entrenador de l'equip blanc-i-blau en dues etapes, una primera de set anys i una segona que va camí de la seva cinquena després de tornar el febrer del 2017. 

La Molletense continuarà la pròxima campanya a la Segona Catalana, si no hi ha cap canvi de la Federació Catalana de Futbol. L'equip molletà va acabar el curs vigent al 8è lloc amb 37 punts i sense cap possibilitat d'ascens. "Ja hem començat a planificar la temporada 2020-2021 i el primer que hem fet és la renovació de Filgaira. El projecte aquest curs ha estat inacabat i així volem donar-li continuïtat", admet el president de la Molletense, Kiko Montoya. 

Filgaira compta amb tots els jugadors de la plantilla 2019-2020, tot i que la direcció esportiva i el tècnic estan treballant aquestes setmanes en la continuïtat del projecte. "Estem parlant amb els jugadors i veurem quins jugadors volen continuar. Cal tenir present que el pressupost destinat al primer equip baixarà entre un 30 i un 40%, a causa de la crisi econòmica per la Covid-19", augura Montoya, que afegeix: "estem segurs que hi haurà baixada d'anunciats, patrocinadors i nosaltres fem aquesta previsió". 

Edicions locals