'La meva intenció és seguir amb el CF Badalona el curs 20-21'

El molletà Ismael Moyano, de 37 anys, suma més de mig miler de partits a la Segona Divisió B

Esports

'La meva intenció és seguir amb el CF Badalona el curs 20-21'
'La meva intenció és seguir amb el CF Badalona el curs 20-21'

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

Ismael Moyano, de Mollet i amb 37 anys, és un dels futbolistes amb més recorregut i partits disputats a la Segona Divisió B espanyola. Aquest estiu acaba contracte amb el CF Badalona, equip que milita des de la temporada 2016-2017, tot i que la seva intenció "és continuar", admet el molletà.  

Fa tan sols una setmana Moyano ja va donar per acabada la temporada 2019-2020 després del comunicat de la Reial Federació Espanyola de Futbol. El conjunt badaloní ocupa places de descens, però es mantindrà a la categoria. "Nosaltres, tot i el confinament, hem treballat físicament a les nostres llars per si s'havia de tornar a la competició. El nostre preparador físic ens ha passat exercicis per anar fent", admet Moyano, que compleix enguany la seva 17a temporada a la Segona Divisió B. 

Moyano vol complir un cinquè any amb el Badalona "perquè estic molt content al club". "Tinc 37 anys, crec que ja em queda poc, però retirar-me d'aquesta manera seria trist. M'agradaria jugar una temporada més i retirar-me bé... estic molt bé a Badalona i és la meva primera opció", remarca el jugador, que afegeix: "encara és molt d'hora per saber les intencions del club, caldrà esperar unes setmanes més per saber com queda el cos tècnic i després la plantilla".

El jugador molletà ha viscut una temporada atípica, dificultats a la lliga però d'ensomni a la Copa del Rei. L'equip badaloní va eliminar a l'equip revelació de la Primera Divisió, el Getafe, tot i que després va caure amb un altre Primera, el Granada. 

Mig miler de partits a la Segona Divisió B 

Ismael Moyano suma més de mig miler de partits a la Segona Divisió B, sent una fita a l'alçada de molt pocs jugadors. "Això és fruit del treball, la regularitat i l'esforç. Ningú m'ha regalat res i he hagut de treballar intensament", admet el jugador, que ha disputat promocions d'ascens i, fins i tot, amb el Reus va celebrar un ascens a la Segona Divisió espanyola el curs 2015-2016, que finalment no va poder disputar. 

El futur del defensa molletà a curt termini és continuar al Badalona i retirar-se a la Segona Divisió B espanyola. Tot i això, Moyano no descarta en un futur, quan ja s'hagi retirat, fer un últim any al CF Mollet UE, equip on va militar fins a l'edat infantil. "Seria molt bonic per a mi", reflexiona el jugador.

Precisament, aquest dissabte Ismael Moyano farà un directe a Instagram amb el CF Mollet UE a les 18 h. 

Edicions locals