Ara Mollet ERC MES proposa la creació de vals-cupons per a les famílies i comerços locals

El grup va fer la proposta durant el ple que es va celebrar divendres passat

Economia

Davant la difícil situació que hauran d'afrontar famílies i comerços molletans arran de la crisi de la Covid-19, Ara Mollet ERC MES ha realitzat una proposta al govern municipal per reactivar el sector comercial molletà.

El regidor d'Ara Mollet ERC MES Manel Sostres explicava durant el ple de divendres que la proposta consisteix en la creació per part de l'Ajuntament d'uns vals-cupons que ajudi les economies familiars i promogui el consum al comerç local.

El sistema consistiria en uns vals que s’entregarien a les llars molletanes per poder ser usats al comerç molletà. "Seria una gran inversió de l’Ajuntament que ajudaria el comerç local creant una nova xarxa de clients i crearia nous hàbits de compra", deia Sostres, qui reconeixia que "no serà una gran injecció de diners per al botiguer però sí ajudarà a tenir una clientela que potser fins ara no tenia". A més, la proposta "també ajudaria de manera directa les famílies amb ajuts econòmics encara que aquests no siguin imports molt elevats", apuntava Sostres.

Sostres anunciava que farien arribar la proposta al govern perquè valori la possibilitat de posar-la en marxa.

Edicions locals