L'oficina per tramitar els ajuts municipals per la Covid-19 es posarà en marxa dilluns

L'espai presencial estarà habiitat a La Marineta i només s'hi podrà accedir amb cita prèvia

Societat

| Ajuntament de Mollet

L'oficina per tramitar els ajuts municipals relacionats amb la crisi de la Covid-19 anunciada pel govern molletà es posarà en marxa el proper dilluns.

Així, a partir del 18 de maig, l’Ajuntament habilitarà un espai específic a La Marineta per donar informació i per tramitar els ajuts aprovats en el Pla per a la protecció, social, la reactivació econòmica i l’impuls de l’ocupació en què hi ha previstes ajudes directes i indirectes per a famílies i per al sector comercial i de serveis de la ciutat especialment afectats per la Covid-19.

L’oficina neix amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’accés a la informació del Pla, per a resoldre dubtes que se’n puguin generar, donar cita prèvia per als tràmits presencials i tramitar ajuts. Es podrà adreçar a l’oficina qualsevol persona interessada, particular o comerç.

El servei comptarà amb un telèfon (93 571 95 02) i un correu electrònic ajudescovid@molletvalles.cat. L'horari d'atenció serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 18 h.

Les sol·licituds d’ajuts previstos al Pla es podran fer de forma telemàtica a través de la seu electrònica disponible les 24 h i, per aquelles persones que ho necessitin, també es podrà fer presencialment al Centre Cultural La Marineta, això sí, només s’atendrà amb la cita prèvia que es tramitarà per telèfon o al correu de l’Oficina d’Ajuts Covid-19. L'Ajuntament apunta que l'espai comptarà amb les mesures de seguretat necessàries, tant per als molletans i les molletanes, com pel personal de l’Ajuntament que els atendrà.

"S’han simplificat al màxim els tràmits, per tal que les sol·licituds dels ajuts sigui molt àgil i, en una única atenció, es pugui fer les sol·licituds d’ajuts del Pla", apunten fonts municipals, que recorden que "els ajuts contemplats en el Pla, són municipals i són independents de les polítiques o els recursos que puguin venir d’altres administracions".

El govern local preveu que d'aquests ajuts locals se’n puguin beneficiar més d’11.000 famílies i més de 1.000 comerços i serveis de la ciutat.
 

Edicions locals