L'Escola de Música i Dansa de Mollet crea unes portes obertes del centre a YouTube

Emmarcat en el període de preinscripcions per al curs 2020-2021, que arrenca el 21 de maig

Cultura

Una de les imatges de les portes obertes virtuals de l'escola
Una de les imatges de les portes obertes virtuals de l'escola | Escola Municipal de Música i Dansa

L'Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet ha creat unes portes obertes virtuals amb un vídeo penjat a YouTube. Durant 12 minuts es poden conèixer tots els professors del centre, que van explicant alguns detalls de les seves matèries i dels instruments dels quals són docents.

Tot plegat, emmarcat en el període de preinscripcions de l'escola per al curs 2020-2021. Del 21 al 26 de maig seran les preinscripcions de dansa, per a alumnes a partir dels 5 anys. Tot seguit, del 27 de maig al 8 de juny, serà el període de preinscripcions per a les classes de música. En ambdós casos la preinscripció es fa a la secretaria de l'escola, a Can Gomà, i cal demanar cita prèvia al telèfon 93 570 68 51.

Pel que fa a les classes de música, destaca la gran varietat existent: música en família dels 2 mesos als 2 anys, sensibilització musical a partir dels 3 anys, llenguatge musical, cant coral, iniciació a la música per a joves i adults, música de cambra, orquestra de cambra, conjunt instrumental i jazz band. A més, els instruments dels quals s'imparteixen classes són: clarinet, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, percussió, piano, saxo, violí violoncel.

"Un reciclatge en temps real"

Tenint en compte la situació actual de confinament, i que encara no hi ha data establerta per tornar a les aules educatives, podria ser que el pròxim curs de l'Escola de Música i Dansa arrenqués de manera virtual. "Tot és molt incert", afirma Xavier Esteve, director de l'escola. Tanmateix, Esteve reitera que les classes per internet estan sent molt positives. "En molts casos, el fet que els pares hi estiguin presents a les classes és un estímul per a les famílies", diu el director, qui afegeix que estan notant que "molts alumnes estan estudiant més ara, probablement perquè tenen més temps".

En tot cas, des de l'escola han rebut l'agraïment a la seva tasca per part de les famílies, perquè aquestes classes han estat un "estímul" per als infants durant aquestes setmanes d'estar tancats a casa.

Esteve també assegura que tot plegat està tirant endavant amb "l'esforç brutal de l'equip docent". Tots han hagut de fer "un reciclatge en temps real" per adaptar les classes d'un dia per l'altre.

Edicions locals