La Colla Morada celebra una versió confinada d'Eurovisió

Hi haurà un concurs de preguntes, un bingo musical i una tertúlia per acabar

Cultura

La Colla Morada celebra una versió confinada d'Eurovisió
La Colla Morada celebra una versió confinada d'Eurovisió | Eurovision

"Et pensaves que la Colla Morada es quedaria aquest any sense Eurovisió?". Així anuncien els morats la celebració d'una adaptació confinada d'Eurovisió que tindrà lloc aquest divendres (19 h). Tenint en compte que el festival musical s'ha hagut de suspendre enguany, pel coronavirus, la colla ha preparat una jornada eurovisiva en línia.

A les 21 h arribarà el Kahoot Eurovisiu, un concurs de preguntes sobre Eurovisió. A les 21.45 h serà el torn del Bingo Especial Eurovisió. Hi haurà tres partides, una d'elles amb les cançons més famoses de la història d'aquest esdeveniment. L'activitat també comptarà amb cançons i cantants que s'hauran d'anar marcant a mesura que sonin al dispositiu amb el qual s'estigui participant –ordinador, tauleta o mòbil–. La retransmissió serà amb un directe a YouTube i l'enllaç per descarregar el cartró que sortirà a l'atzar a cadascú el facilitaran en un grup de WhatsApp amb els participants –amb un màxim d'una trentena de participants–.

Per últim, la nit clourà amb una tertúlia a la plataforma de videotrucades Zoom a partir de les 23 h. "Petarem la xerrada per Zoom amb un bon còctel, cerveseta o el que vulgueu, mentre parlem de la vida i ballem una estona", anuncia la colla.

Les persones que ja estiguin incloses al grup de WhatsApp del Bingo musical i que vulguin participar en l'esdeveniment no hauran de fer res per participar-hi, ja que es canviarà el nom al grup i ja estarà tot enllestit. Aquelles persones que no estiguin al grup, han de demanar-ho a la Colla Morada a través de Facebook o Instagram.

Edicions locals