Cs demana una campanya per evitar aglomeracions a Gallecs

El portaveu del grup municipal a Mollet, Iván Garrido, ho ha demanat al govern local

Societat

| J.G.

El grup municipal de Ciutadans de Mollet ha sol·licitat al govern local una campanya de conscienciació per evitar que es donin nous episodis d'acumulacions de persones en diverses zones de la ciutat, com Gallecs, ara que comença el període de desescalada del confinament.

"Des de Ciutadans volem recordar que la crisi sanitària no ha acabat, hem d'extremar les precaucions i no relaxar-nos en l'aplicació de les mesures de seguretat, especialment el distanciament social", ha explicat el portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Mollet de Vallès, Iván Garrido després que la formació taronja hagi rebut queixes i comentaris d'alguns veïns per l'extrema afluència de persones al carrer, especialment a Gallecs. "Molts veïns ens ha comentat que hi ha zones de la nostra ciutat molt concorregudes com la Rambla, avinguda Jaume I o Gallecs".
 
Iván Garrido ha insistit especialment en l'espai natural de Gallecs en afirmar que "no podem anar cada dia tots els veïns a passejar o fer esport a Gallecs, hem d'evitar concórrer tots els molletans en una mateixa zona, en cas contrari el risc de rebrot és major ".

Edicions locals