'El viatge de la Marta (Staff Only)', de la molletana Neus Ballús, torna al Cicle Gaudí

Ballús i l'actor protagonista, Sergi López, faran dilluns una tertúlia en directe al canal d'Instagram @academiadelcinema

Cultura

| vasAver

El darrer llargmetratge de la molletana Neus Ballús, El viatge de la Marta (Staff Only), torna a ser protagonista del Cicle Gaudí, en aquest cas en una edició en línia. A principis d'any, la pel·lícula ja va passar per una trentena de municipis emmarcada en el Cicle Gaudí, presencial.

Des d'aquest dissabte 16 de maig i fins dimarts 19 de maig els espectadors i espectadores podran llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual i rebran automàticament un mes de subscripció gratuïta a la plataforma.

A més, Ballús i l'actor protagonista del film, Sergi López, faran dilluns 18 de maig a les 19 h una tertúlia en directe al canal d'Instagram @academiadelcinema per parlar d'El viatge de la Marta (Staff Only).

El Cicle Gaudí online va engegar a finals d’abril com a alternativa al tancament generalitzat de sales del territori. Els primers títols van ser La hija de un ladrón i Els dies que vindran, i la participació per part del públic en els respectius Instagram Live al canal @academiacinecat ha estat molt notable.

El Cicle Gaudí a sales reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura dels espais de projecció que conformen la xarxa al territori. En l’actualitat i amb la previsió de seguir creixent en els pròxims temps, el Cicle Gaudí porta cada mes una pel·lícula de producció catalana a una cinquantena de pobles i ciutats de tota Catalunya.

 

Edicions locals