Madrid dona llum verda a la fase 0 'avançada' al Baix Vallès

Es podrà comprar sense cita prèvia però no es podran fer reunions de fins a 10 persones

Societat

Madrid dona llum verda a la fase 0 'avançada' al Baix Vallès
Madrid dona llum verda a la fase 0 'avançada' al Baix Vallès

El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta perquè el Baix Vallès segueixi en fase 0 però amb algunes mesures de flexibilitat en el confinament.

Segons ha anunciat el ministre Salvador Illa, Barcelona, àrea metropolitana i Baix Montseny continuaran en fase 0 però amb cert relaxament de mesures i Lleida, Girona, Catalunya Central, Alt Penedès i Garraf avançaran a la 1 a partir de dilluns que ve.
 
Aquestes àrees se sumen a les autoritzades la setmana passada pel Ministeri: el Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i el Pirineu i Aran. Sanitat ha anunciat un relaxament a la fase 0 que afectarà l’àmbit metropolità i el Baix Montseny. Entre aquestes, estan les proposades pel Govern de la Generalitat, que es concreten en podeer anar a comprar a botigues sense cita prèvia, flexibilitzar la celebració de vetlles, obrir biblioteques per a servei de préstec, museus i centres de culte amb un terç de l’aforament.
 
En canvi, no es podran obrir terrasses de bars ni restaurants ni fer reunions socials o familiars de fins a 10 persones, com preveu la fase 1.

Edicions locals