Recullen firmes contra la pujada del rebut de les escombraries a Mollet

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Plataforma per la Sanitat Pública obren peticions a change.org

Societat

Mollet del Vallès

La polèmica per l'increment del rebut de la recollida de residus a Mollet ha saltat a la plataforma change.org, on dos col·lectius de la ciutat han començat a recollir signatures en contra de la pujada. En menys d'un dia, les peticions han recollit en conjunt més de 500 firmes.

En concret, la iniciativa ha sorgit, d'una banda, de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Vallès, que ha fet la seva petició perquè l'Ajuntament de Mollet revisi el rebut i baixi el cost de la factura, que s'ha incrementat un 15%. En menys d'un dia, la Plataforma ha recollit més de 330 firmes.

D'altra banda, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Mollet ha fet la petició i en 12 hores ha recollit 178 firmes. En aquest cas, la PAH acompanya la recollida amb un manifest en què apunten que l'increment respon al canvi de contenidors i camions que s'està fent a diversos municipis de la comarca. "El canvi de contenidor de tot el Vallès no és gratis. Però mentre altres consistoris han decidit assumir la factura, el nostre Ajuntament ha decidit que el preu el paguem les famílies", consideren.

Edicions locals