El grup molletà La Limoncello torna a l'escena musical vuit anys després del seu comiat

Han publicat el videoclip de la seva nova cançó, 'A broma', en què hi participen Fantactels, Jony Energy i Kulto Kultibo

Cultura

El grup molletà La Limoncello torna a l'escena musical vuit anys després del seu comiat
El grup molletà La Limoncello torna a l'escena musical vuit anys després del seu comiat | La Limoncello

El mes de maig del 2012, la banda molletana de mestissatge La Limoncello anunciava la seva dissolució “per falta de motivació i energia”. Ara, vuit anys després d'aquell comiat, la banda torna amb més força que mai. Per anunciar el seu retorn a l'escena musical, La Limoncello ha publicat un videoclip enregistrat durant el confinament i en el qual participen també Fantactels, Jony Energy (GreenValley) i el grup basc Kulto Kultibo.

El tema del videoclip, A broma, "pretén ser un bàlsam dins d'aquesta situació d'emergència sanitària, una mirada positiva i humorística en aquests moments difícils; la millor carta de presentació en aquests temps d'incertesa", apunten els molletans. 

El seu nou vídeo, A broma, es pot veure al seu canal de YouTube (lalimoncellotv) i també al seu Instagram (@lalimoncellomusic).

A més, a partir del 22 de maig també es podrà troba a les plataformes musicals (Spotify, Apple Music, Amazon...) al costat dels seus dos discos Prolijo i Equinox

La crisi que està patint el món cultural, provocada pel coronavirus, amb la cancel·lació i ajornaments de multitud d'espectacles i actuacions en els darrers mesos també ha afectat a La Limoncello, qui ja havien tancat algunes dates per tornar a pujar els escenaris. Tanmateix, "els concerts estan en standby", lamenten des de la banda.

Amb aquest context, La Limoncello segueix "treballant a distància, preparant nous temes i iniciant els preparatius de la pròxima temporada, de la mà de Brainthunder i ZigZagZug".

Edicions locals