Mollet obrirà les preinscripcions a les escoles bressol municipals del 8 al 10 de juny

Els tres centres públics ofereixen portes obertes de manera virtual

Societat

Mollet obrirà les preinscripcions a les escoles bressol municipals del 8 al 10 de juny
Mollet obrirà les preinscripcions a les escoles bressol municipals del 8 al 10 de juny

L'Ajuntament obre el període per fer les preinscripcions a les tres escoles bressol municipals de Mollet del Vallès per al curs 2020-2021, que serà del 8 al 10 de juny.

Les preinscripcions a les tres Escoles Bressol municipals, Els Pinetons, La Xarranca i La Filadora, s’hauran de fer al Centre Cultural La Marineta, al Centre Cívic Can Borrell o al Centre Cívic Can Pantiquet. L’atenció al públic serà a partir del 8 de juny amb cita prèvia i per demanar hora caldrà trucar al telèfon 93 571 95 15 a partir de l’1 de juny.

L’Ajuntament adverteix que l'ordre amb què les famílies facin la preinscripció no dona preferència per aconseguir una plaça. Quan finalitzi el període de preinscripció s’atorgaran les places a les famílies amb major puntuació, segons els barems per poder optar a una plaça municipal. En els casos d’empat per punts es farà un sorteig. L’atorgament de places a les famílies es publicarà el 6 de juliol.

La matriculació es farà del 7 al 20 de juliol a les mateixes Escoles Bressol municipals i caldrà trucar-hi per demanar hora d’entrevista. Es preveu que el curs 2020-2021 s’iniciï el 4 de setembre.

Arran de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, i en funció de les mesures decretades pel departament de Salut de la Generalitat, els terminis de preinscripció, matrícula, inici del curs escolar, horaris de les Escoles Bressol municipals, el nombre de places ofertades i/o altres aspectes podria variar.

Amb la voluntat de dotar de la màxima transparència el procés, qualsevol canvi serà informat, immediatament, a les famílies preinscrites. 

Les escoles bressol municipals es poden visitar de forma virtual.

Edicions locals