El Recanvis Gaudí Mollet descarta qualsevol opció de promoció d'ascens a LEB Plata

La Lliga EBA de la temporada 2020-2021 passarà de dos a tres grups

Esports

| Albert Raga

El Recanvis Gaudí Mollet descarta qualsevol opció per disputar la promoció d'ascens a LEB Plata. L'equip molletà havia acabat en tercer lloc a la Lliga EBA amb una possible plaça per jugar la promoció d'ascens, que ara per ara el club no contempla i que des de la federació espanyola no s'ha aclarit si es disputarà. "Descartem qualsevol opció de pujar, nosaltres seguirem a la Lliga EBA i ho farem amb esforços econòmics", explica el president del CB Mollet, Carlos Nuez. 

Segons el responsable molletà, es desconeix quina serà la situació econòmica d'aquí a uns mesos "per la caiguda d'ingressos en patrocinadors i espònsors". Tot i que Nuez apunta que "el Mollet la pròxima temporada competirà a la Lliga EBA", que segons indica, hi ha una previsió inicial per encetar la temporada el 15 d'octubre.

La Lliga EBA de la temporada 2020-2021 es comença a definir i no serà de dos grups, hi haurà fins a tres. La Federació Catalana de Basquetbol va comunicar fa uns dies que havia arribat a un acord amb la  Federación Aragonesa de Baloncesto (FAB) i la Federació de Basket de les Illes Balears (FBIB) "pel que a la propera temporada 2020-21, la competició en la Conferència C de Liga EBA que comprèn als equips de les tres federacions es disputarà en tres grups de 12 equips cada un, pel que passarà a estar integrada per 36 equips, el que suposa un increment de 8 equips respecte al format actual".

Amb aquesta reestructuració, ja s'han confirmat alguns ascensos de Copa Catalunya, que entre aquests hi ha dos equips vallesans, el CB Granollers i el Lliçà d'Amunt. Les dues entitats acompanyaran al CB Mollet com a representants vallesans de la Lliga EBA.  

 

 

Edicions locals