La jazz band de l'Escola de Música mostra el seu treball de curs a internet

Més d'una vintena de músics han interpretat el tema 'Tio Macaco'

Cultura

La jazz band de l'Escola de Música mostra el seu treball de curs a internet
La jazz band de l'Escola de Música mostra el seu treball de curs a internet | Escola Municipal de Música de Mollet

Coincidint amb el període de preinscripcions per a les classes de música (del 27 de maig al 8 de juny), la jazz band de l'Escola Municipal de Música de Mollet ha publicat aquesta setmana a YouTube la interpretació grupal del tema Tio Macaco.

Es tracta d'un treball de curs realitzat durant el confinament i en el qual han participat més d'una vintena de persones tocant la flauta travessera, el saxo, el clarinet, la guitarra o baix.

Cadascú ha enregistrat la seva part de la cançó a casa i posteriorment han muntat el vídeo amb un format de multipantalla.

Xavier Esteve, director de l'escola, assegura que "és una experiència nova treballar l'obra amb aquest format" i recalca que, per la manera com s'ha editat el vídeo, "es pot entendre la música visualment", ja que a pantalla hi apareixen només aquelles persones que estan tocant en aquell moment.

D'altra banda, i en la línia de la necessària adaptació al confinament actual, Xavier Esteve també apunta que estan plantejant fer les audicions de final de curs en línia, per tal que les poguessin veure els familiars i amics dels músics, però que també s'obrís a tota la ciutadania.

Edicions locals