El Sant Gervasi femení puja a la Primera Catalana

La coordinació esportiva té la intenció de crear un segon equip femení

Esports

Mollet del Vallès

L'Escola Sant Gervasi femení ha pujat a la Primera Catalana després d'una temporada impecable. Quan la campanya es va suspendre, el sènior femení de Carles Paredes era líder en solitari del grup 1 de la Segona Catalana amb 19 victòries i cap derrota. 

"Estic més content pel treball de les jugadores que pel resultat", admet l'entrenador Carles Paredes, que explica com ahir dimarts al vespre va córrer com l'escuma el comunicat de la Federació Catalana de Basquetbol pel grup de Whatsapp de la plantilla: "va ser un polvorí, hi havia qui cridava, d'altres que es feien fotografies... esperem poder celebrar-ho telemàticament amb una cervesa a la mà". 

L'Escola Sant Gervasi femení ha rubricat una temporada per emmarcar amb una plantilla que compagina joventut i veterania. "Jo patia molt per l'equip perquè es mereixen aquest ascens. Independentment dels resultats, hi havia dilluns, amb molt de fred, que tothom entrenava després de venir d'una jornada de guanyar de 40 punts", se satisfà Paredes, que confia en aquesta plantilla per a la Primera Catalana. 

El cos tècnic ara obre un procés de reflexió per pensar en la confecció de la plantilla de la temporada 2020-2021, que encara no se sap quan es començarà la temporada.

Un segon equip femení

La bona feina del sènior femení de l'Escola Sant Gervasi ha fet que la coordinació esportiva es plantegi un segon equip, que podria actuar en la lliga sènior o en una de sub-25. "Tenim unes jugadores joves que pugen, que són ideals per aquest segon equip", explica Carles Paredes. 

Edicions locals