El Recanvis Gaudí Mollet B i el Sant Gervasi obtenen la permanència a Copa Catalunya

Els tècnics Pau Garcia i Jordi Grau valoren positivament la campanya dels seus respectius conjunts

Esports

Amb l'acabament de la temporada de Copa Catalunya sense cap descens, el Recanvis Gaudí Mollet B i l'Escola Sant Gervasi han aconseguit l'objectiu de la permanència en la màxima competició que organitza la Federació Catalana de Bàsquet. 

El Recanvis Gaudí Mollet B, dirigit per Pau Garcia, ha estat tota la campanya en la part capdavantera de la classificació, fins i tot, en algunes jornades en zona de promoció d'ascens. "La part que hem competit ha estat molt positiva, fins i tot, molt per sobre dels que nosaltres esperàvem. L'objectiu de la permanència estava en camí d'aconseguir-se. Finalment ha estat així", admet Pau Garcia. El Mollet B, amb un partit menys, ocupava el 6è lloc amb 11 victòries i amb opció d'entrar en zona de promoció si guanyava el partit pendent. 

Pel que fa a l'Escola Sant Gervasi, en acabar la campanya ocupa el quart lloc per la cua amb 8 victòries, en zona de promoció de permanència. "Davant la situació tan complexa, traiem una part positiva amb l'excel·lent prova que han superat els nois de l'escola competint a la categoria més alta de la Federació Catalana. La pròxima temporada continuarem a la Copa Catalunya amb l'objectiu de mantenir el bloc que tenim", adverteix l'entrenador de l'Escola Sant Gervasi, Jordi Grau. 

Edicions locals