Primers fitxatges del CF Mollet UE i el CF Parets 2020-2021

Víctor Vilarrasa passa de l'equip paretà al molletà de David Parra

Esports

Primers fitxatges del CF Mollet UE i el CF Parets 2020-2021
Primers fitxatges del CF Mollet UE i el CF Parets 2020-2021 | cf mollet ue

Les secretaries tècniques del CF Mollet UE i CF Parets s'han posat a planificar les plantilles de la pròxima temporada després de confirmar els seus respectius entrenadors, David Parra a Mollet i Miquel Muñoz a Parets. Això sí, els equips seguiran a l'espera per uns dies més amb la incògnita si són equip de Primera Catalana o Segona Catalana el curs 2020-2021. 

Víctor Vilarrasa és el primer fitxatge del CF Mollet UE de David Parra per a la temporada 2020-2021. El nou porter a les files molletanes competirà pel lloc titular amb el referent Pol Flores, que recentment s'ha anunciat la seva renovació al club. També han renovat amb l'entitat del Germans Gonzalvo el migcampista Martí Garcia i els davanters José González i David Castro. 

Vilarrasa prové del CF Parets, on era capità i havia estat tres temporades assolint l'ascens a la Primera Catalana i sent campió de la Copa Catalunya amateur. De fet, aquest porter ja havia estat a les ordres del mateix David Parra amb el conjunt paretà. 

Pel que fa al CF Parets, ha mogut fitxa ja amb quatre incorporacions. El porter Xavier Sánchez, amb experiència a la Guineueta i la Montañesa; el defensa Àlex Soler, del Manlleu; i els migcampistes Aitor Angulo, havent jugat en equips com el Vic o el Manlleu, i Sergi Salvador, del Cerdanyola. 

A més, al primer equip s'ha incorporat àlex Martín, que procedeix del filial de la Quarta Catalana. Tanmateix, el club ha comunicat la renovació de Pol Montpart, Rubén López, Pol Collado, Moussa Diallo, Marc Gràcia, Litus Ferres, Àlex Escobar i Denys Baturo. 

Edicions locals