La Cambra promou la campanya 'Que cap empresa tanqui'

s’ha posat en marxa una línia d’assessorament multidisciplinari per a emprenedors, autònoms i pimes

Economia

La Cambra promou a campanya 'Que cap empresa tanqui'
La Cambra promou a campanya 'Que cap empresa tanqui'

Les Cambres de Comerç de Catalunya han impulsat la campanya Que cap empresa tanqui amb l'objectiu d'evitar que les empreses catalanes tanquin per culpa de la pandèmia. La delegació del Vallès Oriental s’ha adreçat a tots els ajuntaments, així com entitats de la comarca i els ha instat a sumar-se a aquesta iniciativa.

Un dels eixos de la campanya és resoldre els dubtes i assessorar les empreses davant d’incerteses derivades de la reducció d’ingressos i liquiditat als seus negocis, així com guiar-les per accedir a les ajudes aprovades per les administracions. En aquest sentit, s’ha posat en marxa una línia d’assessorament multidisciplinari format per més de 200 professionals. El servei, totalment gratuït, individualitzat i accessible a través de la web, s'adreça a emprenedors, autònoms i pimes amb dificultats econòmiques derivades de la pandèmia. S’ha concentrat el màxim nombre d’assessors disposats a atendre el que es preveu siguin moments molt difícils pel teixit econòmic i empresarial del país.

En paral·lel, al llarg de la campanya s’han establert altres eixos d’accions, tant a curt termini com a llarg termini, però tots amb un clar objectiu: preservar els màxims llocs de treball i d’empreses. Es tracta, per exemple, de la creació de trobades d’empreses per activar l’economia, i discutir entre tots solucions, plans i accions per afrontar la nova normalitat. 

Finalment, les cambres volen promoure l’anàlisi constant de les mesures necessàries per ajudar l’economia i pressionar l’administració, aportant estudis i dades. Per això consideren essencial analitzar de forma crítica qualsevol mesura que sorgeixi per tal d’evitar la destrucció de llocs de treball. Totes les empreses i autònoms que vulguin accedir a aquest servei per tal de rebre assessorament o suport davant les problemàtiques que ha causat aquesta situació excepcional es poden adreçar a la delegació comarcal de la Cambra.

Edicions locals