La Policia frustra un intent d'ocupació il·legal d'un immoble a Mollet

Aquesta és la segona ocupació en els darrers dies que eviten els agents a la ciutat

Societat

La Policia frustra un intent d'ocupació il·legal d'un immoble a Mollet
La Policia frustra un intent d'ocupació il·legal d'un immoble a Mollet

La Policia Municipal de Mollet ha frustrat un nou presumpte intent d’ocupació il·legal d’un immoble de la ciutat, el segon en els darrers dies. Els fets es van produir dijous passat quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, una patrulla es va presentar a l’habitatge i va comprovar que no hi vivia ningú i que s’havia manipulat el pany de la porta.

Després de comprovar que el pis era buit i d’informar al seu propietari i a la comunitat de veïns de quina era la situació, els agents van identificar una persona estacionada amb el seu vehicle a les proximitats de l’immoble en el qual s'havia forçat el pany. L'individu estava esperant algú perquè li obrís el pis, previ pagament d’una qualitat de diners per poder ocupar-lo. La policia va fer les diligències per danys i ocupació d’habitatge en grau de temptativa.

Aquesta és la segona vegada en els darrers dies que s’impedeix l’ocupació d’un immoble a Mollet. Recentment, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal en va evitar una altra. En aquell cas es van identificar tres persones.

Delictes de màfies organitzades

Segons la Policia Municipal aquesta manera d’ocupació de pisos, previ pagament, és una metodologia molt utilitzada a tot el territori. La fan persones i grups que viuen d’aquestes accions i que s’aprofiten de la necessitat dels altres. Actuen de manera premeditada i es distribueixen com a petites organitzacions mafioses.

Davant d’aquestes situacions, l’Ajuntament de Mollet agraeix la col·laboració ciutadana per evitar qualsevol mena de delicte d’ocupacions il·legals organitzades per màfies a la ciutat.

Edicions locals