Marc Ábalos buscarà l'ascens a la lliga d'Asobal amb el BM Torrelavega

El pivot molletà, de 29 anys, renova amb el club cantàbric i complirà el seu segon any

Esports

Marc Ábalos buscarà l'ascens a la lliga d'Asobal amb el BM Torrelavega
Marc Ábalos buscarà l'ascens a la lliga d'Asobal amb el BM Torrelavega | BM Torrelavega

Mollet del Vallès

Marc Ábalos, de 29 anys i de Mollet, ha renovat amb el BM Torrelavega, de Cantàbria, per complir el seu segon any de contracte i intentar fer el salt a la lliga Asobal. Enguany l'objectiu es va quedar a tan sols un punt  per la suspensió de la competició per la Covid-19. 

El pivot baixvallesà, format a les categories inferiors de l'Handbol Sant Fost i el BM la Roca, ja va competir amb el Zamora fa algunes temporades en la màxima competició estatal. "Va ser un somni complert jugar a l'Asobal. Tot esportista treballa per jugar en la màxima competició i va ser una temporada d'aprenentatge. Jo era un novell, però vaig aprendre moltíssim tàcticament, mentalment i personalment", explica Ábalos, que remarca: "recordo el dia que vaig jugar al Palau Blaugrana contra el Barça, no hi havia gaire públic, però enfrontar-me contra jugadors que jo havia vist de petit, va ser molt emocionant". 

El molletà sumarà la seva segona temporada al club cantàbric amb la intenció de tornar a la lliga d'Asobal. "Aquesta temporada va ser un pal perquè vam quedar tercers a un punt de segon, i el segon pujava. Es pensa que el proper curs hi haurà dos grups a la Divisió d'Honor plata i serà complicat però tenim una bona plantilla", explica el molletà, que confia en les possibilitats d'ascens de l'equip. "Estic molt content amb el BM Torrelavega, és un club ambiciós", diu. 

Marc Ábalos ja ha jugat en diversos equips en l'àmbit estatal, entre aquests el BM la Roca, el Pozoblanco, el Palma del Río, el Zamora i ara al Torrelavega, fent fins a tres promocions d'ascens. Fins i tot, va comptar amb una experiència a terres franceses amb el Saintes. 

Edicions locals