Voluntariat de Mollet cosirà bates per als centres sanitaris

El material es distribuirà per mitjà de l'empresa Robin Hat

Voluntariat de Mollet cosirà bates per als centres sanitaris
Voluntariat de Mollet cosirà bates per als centres sanitaris

La xarxa de voluntariat de cosidors i cosidores coordinada per l'Ajuntament de Mollet començarà a elaborar bates que es destinaran a centres sanitaris a través de l'empresa Robin Hat.

Un cop s’ha recollit la darrera remesa de mascaretes realitzada pel voluntariat, qui ha realitzat més de 3.500 mascaretes, ara començaran a realitzar bates per ajudar amb el material més necessari, en aquests moments, per al personal sanitari.

Durant les setmanes d’emergència sanitària la Xarxa de voluntariat ha registrat 189 voluntaris i voluntàries, 41 dels quals, voluntariat cosidor. En aquests moments, amb l’inici de la desescalada, la xarxa té registrats 167 voluntaris i voluntàries. Entre les feines més destacades hi ha la d'ajudar a fer la compra d’aliments o medicaments a persones especialment sensibles i també, les més de 3.500 mascaretes que ja s’han lliurat per repartir als centres sanitaris.

L’Ajuntament de Mollet fa d’intermediari entre el voluntariat i l’empresa Robin Hat, que fa mascaretes i casquets per al personal sanitari. Robin Hat és una petita empresa que es dedica a confeccionar mascaretes i els famosos casquets de colors per a cirurgians i cirurgianes. Amb la pandèmia provocada pel coronavirus, la companyia fabrica ara mascaretes i bates gratuïtament, les esterilitza i després les reparteix als centres sanitaris.

Edicions locals