La Policia Municipal i els Mossos eviten el robatori d'un domicili a Mollet

Els agents han detingut dos homes que estaven robant a l'interior d'un habitatge del centre de la ciutat

Societat

La Policia Municipal de Mollet i els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada a Mollet dos homes que estaven robant a l’interior d’un habitatge situat al centre de la ciutat. En el moment dels fets, els propietaris de l’habitatge no hi eren.

Els agents es van desplaçar al lloc dels fets després de rebre la trucada d'un veí alertant que havia vist a una persona donant un cop de peu a una porta d'un habitatge i que posteriorment havia accedit al seu interior. En arribar, els agents van observar com un individu sortia en aquell moment del domicili i en veure’ls va tornar a l’interior de l’habitatge alertant una altra persona.

La policia va assegurar la zona per evitar la fugida dels possibles autors dels fets i va iniciar la recerca dels individus amb l’ajuda  del veïnat dels habitatges dels voltants, que anaven informant contínuament per on anaven els sospitosos.

Finalment es van detenir dues persones i es van recuperar diferents bosses que van llençar durant la fugida. Els autors dels fets, una vegada finalitzades les diligències policials, seran posats a disposició del jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès.

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra recorden als ciutadans que per qualsevol mena d’incident, la millor eina per resoldre o evitar que es produeixin és la col·laboració ciutadana trucant al 112.

Edicions locals