Reobre la pista municipal d'atletisme de Mollet amb restriccions

Només entrenen esportistes federats, amb cita prèvia i el CA Mollet mesura la temperatura

Esports

Dues atletes en un entrenament d'aquesta setmana
Dues atletes en un entrenament d'aquesta setmana

La pista d'atletisme municipal La Pedra Salvadora, de Mollet, ha reobert després de gairebé dos mesos tancada per la Covid-19. Des d'aquest dilluns, es permet l'entrenament d'esportistes federats amb restriccions. 

L'ús de la pista municipal s'ha de fer per torns, amb reserva prèvia de 24 hores i no es pot utilitzar cap instal·lació de l'equipament. "Fem torns d'una hora i com a màxim pot haver-hi 30 persones dins la instal·lació", admet el responsable esportiu del Club Atlètic Mollet, Rogelio Vega, que admet que hi ha força restriccions pel bé comú: "no es poden utilitzar vestidors, ni dutxes i tampoc el gimnàs. Ni tan sols deixem que es pugui beure aigua de la font. Si algú ha d'anar al lavabo per una urgència, després desinfectem el servei".  

La primera sessió va tenir lloc dilluns amb un grup de cadets, seguidament amb un grup de sèniors i algun atleta veterà. Fins i tot el club molletà mesura la temperatura dels esportistes. "No és obligatori, però hem comprat un mesurador de temperatura i el fem servir abans d'entrar a la instal·lació", diu Rogelio Vega, que es mostra satisfet de tornar a recuperar els entrenaments a la pista municipal. 

Edicions locals