El CF Mollet UE i el CF Parets es queden a la Primera Catalana

La Federació Catalana de Futbol ha decidit resoldre la competició sense descensos

Esports

El CF Mollet UE i el CF Parets sumaran una nova temporada a la Primera Catalana. Cap dels dos equips baixvallesans descendiran de categoria després que la Federació Catalana de Futbol hagi acordat resoldre la competició sense descensos.

Tant Mollet, en posició de possible descens, com el Parets, en descens directe, estaven a l'espera de la confirmació de l'ens federatiu, que finalment s'ha produït avui dimecres. "La decisió, adoptada aquest dimecres per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l'FCF, en la reunió corresponent al mes de maig, que ha tingut lloc de forma telemàtica, dóna validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions", informa l'FCF en un comunicat, i aclareix: "la Federació Catalana de Futbol ha acordat resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos". 

Segons informa l'FCF, s’ha establert la solució de major consens prenent en consideració les aportacions dels representants dels clubs del futbol i futbol sala català, atenent a la recomanació de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de donar per acabades les competicions, i d’acord amb la normativa dictada pel Ministeri de Sanitat en l’aplicació de l’estat d’alarma. 

Edicions locals