El CF Mollet UE es reforça amb quatre jugadors del CF Parets

Víctor Vilarrasa, Sergio Jiménez, Jordi Vallcorba i Sergio Sánchez, primeres incorporacions dels del Germans Gonzalvo

Esports

El CF Mollet UE es reforça amb quatre jugadors del CF Parets
El CF Mollet UE es reforça amb quatre jugadors del CF Parets

El CF Mollet UE ha anunciat tres fitxatges més, tots ells provinents del CF Parets: Sergio Jiménez, Sergio Sánchez i Jordi Vallcorba. Aquests tres nous jugadors del nou equip de David Parra, que va ser entrenador del Parets fa dues temporades, se suma una quarta incorporació de fa dues setmanes, el porter Víctor Vilarrasa, també exjugador paretà.

El defensa Jordi Vallcorba i el migcampista Sergio Sánchez van ser dos dels jugadors rellevants del Parets de la temporada 2019-2020. Els dos jugadors van ser peces importants al Parets de Miquel Muñoz. Sánchez va disputar 18 partits i va marcar cinc gols, mentre que Vallcorba amb 20 partits disputats tan sols es va perdre un per sanció. 

Pel que fa a Sergio Jiménez, més conegut com a Jota, va tenir un paper més discret aquesta temporada havent jugat tres partits. 

De Mollet a Parets

El camí invers, de Mollet a Parets, també ho ha fet el migcampista Mohamed Miraash, que va jugar amb el CF Mollet UE un total de 14 partits i va marcar un gol i és una de les incorporacions del conjunt paretà per a la temporada 2020-2021.

Edicions locals