Actuació de fi de curs en línia de l'Associació Musical Pau Casals

L'entitat ha penjat a YouTube un vídeo en el qual gairebé una trentena de persones interpreten la cançó 'Happy' des de casa

Cultura

Actuació de fi de curs en línia de l'Associació Musical Pau Casals
Actuació de fi de curs en línia de l'Associació Musical Pau Casals | AMPC

El pròxim dissabte 13 de juny era la data marcada en el calendari de l'Associació Musical Pau Casals per celebrar el concert de fi de curs. Tanmateix, "el confinament ens ha obligat a cancel·lar assajos i concerts", apunten des de l'entitat. És per això, que enguany ofereixen una manera diferent d'acomiadar el curs, i han fet una gravació, cadascú confinat a casa, adaptant la cançó Happy, de Pharrell Williams.

El vídeo es pot trobar al canal de YouTube Associació Musical Pau Casals, i des de l'entitat expliquen que "no ha sigut fàcil ajuntar les nostres 27 veus, però al final ho hem pogut fer amb tota la il·lusió del món, especialment dedicat per a tots i totes vosaltres".

D'aquesta manera, l'entitat ha hagut de cancel·lar el doble concert previst per acabar de commemorar el seu 30è aniversari.

L'Associació Musical Pau Casals desitja "poder retrobar-nos amb més normalitat el curs que ve, sigui pels actes de l'11 de setembre o més endavant" i clouen dient: "Per part nostra, esperem oferir-vos de nou la nostra música tan bon punt sigui possible".

Edicions locals