Carlos Otero, nou president de la Unió FS Mollet

El nou president assumeix el càrrec amb l'objectiu de potenciar la competitivitat i el bon comportament

Esports

Carlos Otero
Carlos Otero

Carlos Otero, de 51 anys, és el nou president de la Unió FS Mollet, que relleva Esteban Gimeno en el càrrec després de sis anys. El nou responsable ha format una junta directiva amb el secretari Ángel Méndez, el tresorer Óscar Jiménez, la responsable d'administració Sonia Sánchez, l'assessor extern Quico Cano i el responsable de comunicació Jordi Fandiño.

L'objectiu del nou equip directiu és potenciar el futbol base amb valors educatius i de joc net. "Hem de ser un exemple de bon comportament esportiu, per aquest motiu vull erradicar qualsevol comportament que no sigui digne, tant de pares, mares o aficionats com dels jugadors", diu Otero, que vol fer un signar un document a totes les persones vinculades amb el club "d'un manifest perquè s'adhereixin a tenir un comportament cívic, per sobre de la tasca esportiva". 

En l'àmbit esportiu, Manel Rodríguez continuarà en la direcció esportiva i Josep Jornet, en la coordinació. "Fins a l'arribada de l'anterior president, creiem que el club havia perdut  competitivitat. Hem de seguir amb la recerca dels millors formadors i fer la millor formació possible pels nostres jugadors", admet el nou president, que explica que hi ha equips de la comarca que estan nodrits d'exjugadors de la base molletana. "Volem que els nostres jugadors vulguin quedar-se al club, en comptes de nodrir altres entitats", diu. 

 Per aconseguir-ho, a banda de la formació, el club "vol convertir-se en un dels tres i quatre equips de referència de la ciutat", comenta Otero. "A Mollet i ha certes entitats amb renom, de bàsquet, futbol o hoquei patins. Volem fer que el futbol sala, que és un esport en creixement, sigui un esport que també pugui representar la ciutat i el seu esport", explica el nou mandatari. 

 Carlos Otero, exjugador de bàsquet

Carlos Otero tot i viure ara a Vilanova del Vallès, anteriorment ho havia fet a Sant Fost, ha estat tota la vida vinculat amb Mollet del Vallès, ja sigui en la seva etapa com a estudiant o després com a esportista, concretament amb el Club Bàsquet Mollet. Des de fa uns anys, el seu fill és jugador de la Unió FS Mollet i, de fet, l'any passat va rebre la invitació de formar-ne part de la directiva d'Esteban Gimeno, que finalment no va quallar. Otero és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i és el responsable comercial d'una empresa tecnològica. 

Edicions locals