Natxo Abad, l'home gol pel Montornés Norte

El davanter va militar anteriorment al CF Mollet UE, el CF Parets i la Molletense, entre d'altres

Esports

Natxo Abad
Natxo Abad

El Montornés Norte ha incorporat un davanter de referència al Baix Vallès, Natxo Abad, que va militar al CF Mollet UE  a la Primera Catalana i que també va jugar en altres equips del territori, com ara la Molletense i el CF Parets. 

"És un jugador baixet, però que juga molt bé d'esquena i té un gran joc aeri. Recordo un partit que vam jugar contra ell, i li vam haver de fer un marcatge a l'home", destaca el tècnic del Montornés Norte, Ángel Cobo. Abad aquesta temporada passada havia jugat a futbol sala amb el Vilamajor. 

El club ha confirmat tres incorporacions més amb el defensa Sergio Crisolino, que procedeix del Corró d'Amunt de la Quarta Catalana; el migcampista Jordi Rosuá, que enguany havia entrenat amb l'equip montornesenc sense fitxa; i el porter Marcos Román, que jugava en la Batlloria, de la Tercera Catalana, tot i que anteriorment havia militat al CF Mollet UE de la Primera Catalana. 

El tècnic montornesenc adverteix que encara busca un altre davanter. "Estic content amb la plantilla que estem definint, però sempre estem oberts a noves incorporacions. Això sí, ara per ara busquem un davanter", diu Ángel Cobo, que ha renovat a gairebé tota la plantilla d'aquesta temporada. Tot i que han estat baixa Gerard Aranda, Luis Pérez, Lázaro Mesana, Jesús Hidalgo i Mbaye Diane. 

Consulta el mercat de fitxatges del Baix Vallès en aquest enllaç

Edicions locals