El Circuit reemborsarà la totalitat de l'import de les entrades de MotoGP i Fórmula 1

Entre les opcions de devolució als aficionats amb entrada dels Grans Premis hi ha fer un donatiu a la Creu Roja

Esports

| Miquel Rovira

El Circuit de Barcelona-Catalunya reemborsarà la totalitat de l'import de les entrades comprades pels aficionats dels grans premis de MotoGP i la Fórmula 1, incloent-hi les despeses per gestions. Cal recordar que els dos esdeveniments més importants de l'equipament vallesà se celebraran sense públic, la Fórmula 1 del 14 al 16 d'agost i la MotoGP del 25 al 27 de setembre

El tràmit es pot realitzar a través d’una pàgina web específica que permet fer la gestió d’una forma ràpida i senzilla. Els posseïdors d’entrades de Fórmula 1 ho poden sol·licitar des d’avui, 15 de juny, i els que tenen entrades de MotoGP ho podran fer a partir del proper 29 de juny. Entre les opcions hi ha la tornada de la totalitat de l'import de les entrades incloent les despeses per gestió, un abonament pel 2021 (incloent-hi tres dies de Fórmula 1) o el manteniment d'entrada pel Gran Premi del 2021.

A més, el Circuit de Barcelona-Catalunya i la Creu Roja brinden l’oportunitat a tots els aficionats que tenen entrades del Gran Premi de Fórmula 1 i de MotoGP de destinar l’import de les seves entrades al Pla Creu Roja RESPON. Així ho han acordat el traçat català i la Institució Humanitària, amb l’objectiu de recaptar fons per fer front a la situació d’emergència provocada per la COVID-19. D’aquesta manera, els espectadors que així ho desitgin podran fer el donatiu i posar el seu gra de sorra per tal d’assistir a milers de persones en diferents àrees d’actuació i que s’han vist afectades per la pandèmia.

Edicions locals