Rafel Nadal signarà el seu nou llibre a la llibreria L'Illa

L'escriptor serà el 19 de juny de 12 h a 14 h a la llibreria molletana

Cultura

Rafel Nadal saludant una lectora en una signatura de llibres al maig a Girona
Rafel Nadal saludant una lectora en una signatura de llibres al maig a Girona | ACN

L'escriptor gironí Rafel Nadal signarà divendres vinent (19 de juny de 12 h a 14 h) el seu nou llibre a la Llibreria L'Illa. Es tracta de Mar d'estiu. Una memòria mediterrània, editat per Univers.

La novel·la, que havia d'arribar a les llibreries el passat 19 de març i es va haver de posposar fins al 14 de maig arran de la crisi del coronavirus, explica en la seva primera part per què necessita parlar de la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona part, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani, com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d’aquests espais l’acompanya amb el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. En la tercera i última part del llibre, l’autor narra el retorn, una reflexió sobre l’experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.

L'autor explica que amb el confinament l'obra agafa "un nou sentit" perquè convida a recordar els estius viscuts i a somiar "com tornaran a ser quan tot torni a la normalitat". "El llibre vol ser un cant a la vida i un cant a la manera mediterrània de viure la vida", hi afegeix l'autor.

Edicions locals