Ismael Moyano renova una temporada més amb el CF Badalona

El jugador professional molletà complirà un cinquè any a l'equip del Barcelonès

Esports

Ismael Moyano renova una temporada més amb el CF Badalona
Ismael Moyano renova una temporada més amb el CF Badalona | CF Badalona

El molletà Ismael Moyano ha renovat una temporada més amb el CF Badalona, de la Segona Divisió B espanyola. El defensa, que és un dels capitans de l'equip badaloní, signa un nou contracte professional als seus 37 anys, sent un dels pocs jugadors en actiu que supera el mig miler de partits oficials en la categoria de bronze estatal. 

La temporada 2020-2021 ha estat del tot atípica per l'afectació de la Covid-19, que va provocar la suspensió de la competició quan el Badalona lluitava per la salvació després de fer una Copa del Rei, gairebé impecable, eliminat un dels equips més destacats de la Primera Divisió, el Getafe. "Ha estat una temporada agredolça amb això del coronavirus. Tot i tenir ja una edat, no m'hagués agradat acabar d'aquesta manera. Badalona em proposa un any més i accepto amb molta il·lusió amb un projecte, que crec, es poden fer molt bé les coses", apunta Moyano. 

Amb la renovació, el molletà sumarà cinc temporades defensant la samarreta del Badalona. "Potser tenim un pressupost normal, però veig que s'està treballant bé des de la secretaria, s'han fet renovacions importants i els fitxatges que hi ha il·lusionen", diu Moyano, que aporta experiència als seus 37 anys i pensa que un dia o un altre haurà de penjar les botes. "Tinc 37 anys i compliré el contracte amb 38. Seria molt bonic fer una promoció d'ascens. Veurem d'aquí a un any com em sento físicament", diu el molletà.

El Badalona preveu començar la pretemporada a meitats d'agost. 

Edicions locals