El Recanvis Gaudí Mollet completa la plantilla amb tres fitxatges i set renovacions

L'equip molletà suma al projecte el base Sergi Tell, l'aler Albert Serra i el pivot Óscar Amo

Esports

El Recanvis Gaudí Mollet completa la plantilla amb tres fitxatges i set renovacions
El Recanvis Gaudí Mollet completa la plantilla amb tres fitxatges i set renovacions | Joventut Badalona

Mollet del Vallès

El Recanvis Gaudí Mollet ha definit la plantilla 2020-2021 amb set renovacions i tres fitxatges. L'equip de Josep Maria Marsà afronta la pròxima campanya amb l'objectiu "de millorar els dos tercers llocs dels darrers anys. Volem fer les fases", apunta Marsà. 

Les ters cares noves són el base Sergi Tell, de 19 anys i que procedeix del JAC Sants. "És una aposta personal, tot i no estar consagrat en la categoria té molta qualitat i en tinc moltes esperances", admet Marsà, que confia plenament en les possibilitats del jove base, que ha estat seleccionat en les categories inferiors amb la selecció espanyola. 

Del Sant Adrià provenen les altres dues incorporacions, el pivot Óscar Amo, de 2,04 metres i que ha jugat a la Leb Or amb el Prat, s'ha format al Joventut de Badalona i ha estat campió d'Europa amb la selecció espanyola sub-20, i l'aler Albert Serra. "Fitxem dos jugadors contrastats amb Óscar Amo, gran i de pes, té molta experiència fins i tot a Leb Or i Albert Serra és un dels millors alers de la categoria, sense cap dubte", remarca Marsà. 

La plantilla molletana es completa amb set renovacions amb Marc Rabassó, Marc Pagès, Toni Figuerola,  Imanol Martínez, Ángel Soto, David Ponsa i Javi Rodríguez. "Hem completat un equip per fer una passa més: intentar fer les fases d'ascens. Ens hem d'exigir per estar amb els millors", valora Josep Maria Marsà. 

Consulta el mercat de fitxatges dels equips del Baix Vallès en aquest enllaç

Edicions locals