Tornen els tallers i cursos presencials al CRA'P de Mollet

La formació 'Cos escènic, especial taller de creació' adreçada a infants de 4 a 10 anys és la gran novetat

Cultura

Imatge del taller d'estiu adreçat a infants
Imatge del taller d'estiu adreçat a infants | CRA'P

L'entitat molletana CRA'P (Pràctiques de Creació i Recerca Artística) tornarà a organitzar pròximament tallers presencials, i ho farà amb les activitats que van quedar ajornades per la Covid-19 i presentant una nova proposta per als petits de la casa.

D'una banda, del 20 de juny al 16 de juliol –dimarts i dijous a les 20 h– tindrà lloc el sisè mòdul del taller Universos en Moviment titulat Cos Endins, que serà impartit per Esther Freixa. Es tracta d'una proposta per endinsar-se en la intimitat del cos sensible i en les seves memòries, escoltar els impulsos interns i donar-los l’espai per manifestar-se a través del moviment i la veu des de la creativitat i la improvisació. També tornen els entrenaments de Kalaripayattu, els dimecres i divendres a les 8 h, també coordinats per Freixa.

Per últim, el CRA'P proposa una nova formació: Cos escènic, especial taller de creació. Està adreçat a infants d'entre 4 i 10 anys i es durà a terme del 29 de juny al 15 de juliol, els dilluns i dimecres a les 17 h amb Sigrid Kollmannsperger i Esther Freixa com a docents. A través de la creativitat, el joc i el moviment busca obrir un espai per elaborar conjuntament les emocions i sentiments del confinament. La idea és jugar amb aquests elements i fer de les limitacions noves possibilitats. Es treballarà amb l’autocontrol del cos i el seu moviment com una eina d’empoderament.

Edicions locals