Josep Maria Marsà i Àlex Coma, tàndem d'entrenadors pel Recanvis Gaudí Mollet B

L'equip molletà és reforça amb dos jugadors de la base i podria fer un fitxatge

Esports

| Ràdio Mollet

Josep Maria Marsà i Àlex Coma formaran tàndem per conduir el Recanvis Gaudí Mollet B a la Copa Catalunya. D'aquesta manera, els dos tècnics de la casa supliran a Pau Garcia, que el març del 2019 va agafar les regnes del filial molletà. 

De fet, García havia agafat el sènior B perquè Coma havia renunciat per motius personals. Per a la temporada 2020-2021, Coma compartirà la faceta d'entrenador al filial de Copa Catalunya amb Marsà, que actualment és l'entrenador del primer equip a la Lliga d'Eba i el director esportiu. "Ens portem molt bé els dos. Va sorgir l'opció i la vaig veure molt bona", explica Marsà, que es mostra il·lusionat amb els reptes del pròxim curs, portant la batuta del primer equip a la Lliga d'Eba per tercera temporada i estrenant-se amb àlex Coma com a tàndem. 

El filial masculí aposta per promocionar els jugadors de la base i ser un pont entre la formació i el primer equip. Per a la pròxima temporada han renovat  Adrià Martinez, Adrià Nuez, Carlos Lorente, Guillem Bello, Guillem Vives, Jonny Seidi, Jaume Solans i Jaume Viñallonga, A més, l'equip s'ha reforçat amb dos jugadors de la base, amb l'aler Arturo Monltalvo i l'escorta Izan Cordobilla, i es té la intenció de fer un fitxatge. L'objectiu de l'equip és la permanència. 

Consulta el mercat de fitxatges dels equips del Baix Vallès en aquest enllaç

Edicions locals