Mollet mantindrà els parcs precintats

L'Ajuntament no els obrirà fins que no hi hagi normativa específica al respecte

Societat

Mollet mantindrà els parcs precintats
Mollet mantindrà els parcs precintats

L'Ajuntament de Mollet mantindrà precintats i prohibirà l'ús dels parcs infantils i els elements per a fer esport a la via pública fins que no surti una normativa específica al respecte de l’autoritat sanitària. El consistori també recorda que  continua vigent la prohibició de no realitzar activitats populars de pública concurrència a la via pública. 

Respecte als bars i restaurants continua vigent la normativa de l’ocupació com a màxim del 75% de l’aforament exterior de les terrasses, mantenint les distàncies de seguretat, i del 50% de l’interior, també mantenint les distàncies de seguretat.

Es recorda que, a la nova normalitat, les mesures de distanciament social i higiene continuen vigents, i continua sent recomanable tenir contacte només amb les persones habituals i en grups reduïts.  

Des de l'Ajuntament asseguren que la Policia Municipal serà "molt rigorosa en el compliment d’aquesta normativa fent controls per garantir que s’està fent  ús de mascaretes i evitar la concentració de grans grups, entre d’altres".

D'altra banda, a partir de dilluns reobriran el Centre de serveis de Can Lledó, amb cita prèvia; equipaments i instal·lacions esportives i pistes poliesportives i d’skate de la ciutat. A partir del 25 de juny reobrirà el Centre Ocupacional del Bosc. La Biblioteca ampliarà al 50% de l’aforament la seva ocupació i el Museu Municipal Joan Abelló ampliarà visites al 50% de l’aforament i ampliarà les visites programades a grups de 20 persones. El Restaurant el Moll Petit, que fa una labor social donant menjar a preus assequibles  a persones jubilades de Mollet, ampliarà l’aforament de la terrassa al 75% i a l’interior al 50%.

Edicions locals