Ara Mollet reclama al govern de Monràs que reobri els parcs infantils

La formació també demana que el mercat els dimarts recuperi totes les parades aquest dimarts

Societat

Ara Mollet ERC MES ha demanat al govern molletà que reobri els parcs infantils de manera urgent i que trobi una solució a la crisi oberta amb els marxants del sector no alimentari del mercat dels dimarts que fa setmanes que reclamen una solució per poder tornar a treballar a la ciutat.

"Després de mesos en estat d'alarma, la tornada a la normalitat hauria de ser la nota dominant en les decisions que s'han de prendre des del Govern molletà", consideren des d'Ara Mollet ERC - MES.
 
En aquest sentit, el grup opina que els parcs infantils són "espais de sociabilitat dels nens i nenes i les seves famílies. Avui a la majoria de poblacions catalanes i veïnes -amb les mesures pertinents a prendre sanitàriament- són oberts". Amb tot, l'Ajuntament de Mollet anunciava divendres que els mantindria precintats fins que no hi hagués una normativa al respecte. Des d'Ara Mollet demanen que els parcs "siguin reoberts amb urgència i que els nostres nens i nenes, amb les seves famílies, puguin gaudir dels espais comuns de joc. No pot ser que siguin els més vulnerables els qui surtin al final de la desescalada, havent estat els primers a entrar-hi".
 
D'altra banda, el grup municipal també ha criticat el fet que el mercat setmanal dels dimarts hagi trigat més del compte a reiniciar la seva activitat, "provocant moltes pèrdues als treballadors i treballadores que en formen part", diuen. Des de la setmana passada les parades d'alimentació són altra vegada a l'avinguda Llibertat però les que es dediquen a la roba o a d'altres productes encara no han pogut tornar. De fet, aquesta situació ha provocat una crisi obert amb el sector dels marxants que critiquen la gestió que el govern municipal està fent d'aquesta qüestió. "El col·lectiu de Paradistes del Mercat de Mollet s'ha reunit amb l'Ajuntament i encara no se sap quan podran tornar a l'activitat. Reclamem doncs que a partir del dimarts 23 de juny els paradistes no alimentaris puguin tenir un lloc on poder desenvolupar la seva feina, amb les mesures de seguretat i d'espai que siguin pertinents", apunten des d'Ara Mollet en un comunicat.

Edicions locals