[VÍDEO] El Consell de l'Audiovisual premia un projecte d'alumnes del Sant Gervasi

El treball 'Fem un curtmetratge' ha estat realitzat per alumnes de 3r d'ESO

Societat

[VÍDEO] El Consell de l'Audiovisual premia un projecte d'alumnes del Sant Gervasi
[VÍDEO] El Consell de l'Audiovisual premia un projecte d'alumnes del Sant Gervasi

Mollet del Vallès

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha fet públics els guardonats de la 17a edició dels premis El CAC a l'escola, entre els quals hi ha el projecte Fem un curtmetratge realitzat pels alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet, que ha guanyat el 1r premi en la categoria d’ESO i CFGM.

Fem un curtmetratge és un projecte que consisteix a crear un curtmetratge a partir d’un guió elaborat pels mateixos alumnes a més d’un guió il·lustrat i un pla de rodatge. El jurat ha publicat un vídeo on es recullen les millors imatges de cada projecte.

Enguany s’han presentat als guardons 81 treballs de 52 escoles i instituts de tot Catalunya. En total el jurat ha guardonat 14 treballs de l’alumnat i 3 del professorat.

“Ha estat un curs estrany, però hem constatat que les escoles incorporen cada vegada més l’educació en comunicació al seu dia a dia”, ha assenyalat el president del CAC, Roger Loppacher. “La qualitat dels treballs ens sorprèn molt positivament any rere any, la qual cosa indica que hi ha un interès real dels alumnes i dels professors per utilitzar els formats audiovisuals per aprendre”, ha afegit.

Totes les subcategories compten amb un primer premi de 1.000 euros i un segon de 500, excepte en les modalitats de batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, treballs de centre, produccions audiovisuals i centres d’educació especial, que tenen un únic premi de 1.000 euros cadascuna.

Edicions locals