Ara Mollet i Jovent Republicà convoquen una concentració pels drets LGTBI+

Serà diumenge al migdia a la plaça Prat de la Riba

Ara Mollet ERC i Jovent Republicà de Mollet s'adhereix a la commemoració que les entitats i institucions del país celebraran amb motiu del 28 de juny, dia per l'alliberament o l'orgull de lesbianes, gais, bisexuals i persones trans.

És per aquest motiu que el mateix diumenge 28 de juny a les 12 h a la plaça Prat de la Riba es farà una concentració i un acte amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+.

A més des d’Ara Mollet ERC i Jovent Republicà de Mollet demanen que durant el proper cap de setmana es pengi a la façana de l’Ajuntament i als pals institucionals la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol de la lluita LGTBI+.

"Al llarg d'aquests anys, el col·lectiu LGBTI+ ha aconseguit assolir de forma desigual el reconeixement legal dels seus drets en alguns estats del món però cal no oblidar que l'homosexualitat encara és perseguida i castigada a molts estats, fins i tot amb la pena de mort, i molts d’altres no disposen de cap mena de legislació que garanteixi els drets de les persones LGTBI+", recorden els convocants. Ara Mollet ERC i Jovent Republicà consideren que "cal continuar implementant aquestes polítiques, especialment en aquells col·lectius més vulnerables com les persones grans, les persones migrades, els i les adolescents i infants, o les persones trans".

Els dos grups recorden que el passat 1 de juny la justícia espanyola emetia una sentència que "prohibeix qualsevol exhibició pública de banderes, pancartes o missatges que no siguin els constitucionals, censurant moviments com l’LGTBI i limitant la llibertat d’expressió a les nostres institucions". Des d’Ara Mollet-ERC i Jovent Republicà de Mollet rebutgen "aquesta ignominiosa sentència i demanem coratge i defensa democràtica dels símbols que representen la llibertat i la diversitat".

Edicions locals