L'Ajuntament de Mollet finalment sí que programarà activitats culturals aquest estiu

Tanmateix, es mantenen suspeses les activitats d'afluència massiva com la festa major

Cultura

L'Ajuntament de Mollet ha confirmat aquest dilluns que està treballant en un programa d’activitats culturals de petit format durant l’estiu (juliol, agost i setembre) que es presentarà aviat.

Malgrat que van anunciar la suspensió dels grans esdeveniments de la ciutat de tot l'any –festa major, MITMO o Fira d'Artesans, entre d'altres– i que van fer arribar a les entitats organitzadores de la festa major que no es permetria la realització de cap activitat a la via pública, amb l'entrada a l'etapa de represa sembla que el consistori ha reculat i ha està preparant actes de petit format.

Tanmateix, continuen anul·lades "les festes i activitats de pública concurrència i afluència massiva, davant la impossibilitat de poder donar compliment a les mesures de seguretat decretades per l’autoritat sanitària de la Generalitat de Catalunya", segons apunta l'Ajuntament. Concretament fan referència al fet que la distància física interpersonal ha de ser equivalent a un espai de seguretat de 2,5 metres quadrats per persona i asseguren que els grans actes "suposen un gran risc de contagi i de rebrots que poden posar en perill la vida de molts ciutadans i ciutadanes".

A més de la programació estiuenca, l'Ajuntament molletà també publicarà pròximament la programació de difusió cultural Arts i Escena per a aquesta tardor.

Per últim, en el comunicat publicat aquest dilluns, avancen que estan treballant en la convocatòria de subvencions del teixit associatiu "per tal que totes les entitats i associacions de la ciutat puguin mantenir el seu funcionament malgrat la situació excepcional que estem vivint".

Edicions locals