Mollet començarà a reobrir els parcs infantils a partir de divendres 26 de juny i els casals d'avis el 29

Les fonts públiques del municipi tornaran a estar en marxa la setmana vinent

Societat

Mollet començarà a reobrir els parcs infantils a partir de divendres 26 de juny i els casals d'avis el 29
Mollet començarà a reobrir els parcs infantils a partir de divendres 26 de juny i els casals d'avis el 29

A partir del divendres 26 de juny es podrà fer ús de les àrees de jocs Infantils de la ciutat després que la Covid-19 obligués a tancar-los ara fa tres mesos. Així ho ha comunicat l'Ajuntament aquest dilluns a la tarda després de la reunió del Comitè d’Emergències.

Abans de l'obertura de les 50 àrees de joc que hi ha a la ciutat, el consistori realitzarà "un manteniment per garantir el correcte funcionament i seguretat de tots els elements i també una desinfecció en profunditat dels espais". L’obertura serà progressiva i es començarà per aquells parcs de major grandària i en el que fan ús més infants de la ciutat: Parc de Can Borrell, Parc de Can Mulà, Parc de les Pruneres, pl. Andalusia, Parc de la Plana Lledó i Parc dels Colors.

Es recorda que cal mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres, rentar-se les mans de manera freqüent i utilitzar mascareta, en el cas dels adults i els nens i nenes de més de sis anys. També es recomana netejar les joguines que es portin al parc per jugar. 

L'Ajuntament farà desinfeccions periòdiques de l’espai i demana "màxima col·laboració" de les famílies per garantir el bon funcionament d'aquests espais amb la màxima seguretat.

La decisió de retardar l'obertura dels parcs infantils, que amb l'entrada a l'etapa de represa ja es podien reobrir, ha generat algunes queixes entre el veïnat.

Fonts de beure i fonts ornamentals

D'altra banda, les fonts públiques del municipi tornaran a estar en marxa la setmana vinent després que es tanquessin com a mesura de prevenció de la Covid-19. Aquests dies s’estan fent treballs de desinfecció i manteniment de les fonts per tal que les 58 fonts de la ciutat, el dia 29 estiguin en funcionament.

Per a la seva utilització caldrà tenir en compte les noves normes d’ús que són netejar-se les mans amb gel  hidroalcohòlic abans i després d’accionar-la; no tocar amb la boca l’aixeta i, en cas d’omplir una ampolla, aquesta no ha de tocar la font.

Ja s’estan fent els treballs de desinfecció i manteniment de les fonts ornamentals de la ciutat, Parc de les Pruneres, Rambla Nova, Parc dels Colors i Dona d’Aigua, per poder-les posar en funcionament durant el mes de juliol.

Casals d’Avis i zona esportiva d'El Lledoner

Els casals d’avis s’obriran el 29 de juny com espai de trobada, amb limitació d’aforament, ús obligatori de mascareta i distanciament social i sense poder fer ús de jocs de taula.

La zona esportiva del Centre d'El Lledoner es podrà utilitzar també a partir del dia 29 de juny,  en horari de 10 a 13 hores amb cita prèvia que es pot demanar al mateix centre presencialment o per telèfon i fins a nou avis, no es podran fer ús de vestidors. 

Edicions locals