El molletà Marc Collado, a la sèrie del Berto Romero

Interpreta el paper de Mosso d'Esquadra en una escena de la tercera temporada

Cultura

El molletà Marc Collado, a la sèrie del Berto Romero
El molletà Marc Collado, a la sèrie del Berto Romero | 'Mira lo que has hecho'

L'actor molletà Marc Collado ha participat en la tercera temporada de la sèrie Mira lo que has hecho, escrita i protagonitzada pel reconegut Berto Romero, produïda per El Terrat i emesa per Movistar+.

Concretament té una aparició escènica en el capítol dos interpretant un Mosso d'Esquadra que li porta una citació judicial al Berto Romero a casa seva. A més de lliurar-li la carta, el Mosso també es fa una selfie amb Romero (com es veu a la imatge).

Després que l'Agència Faràndula li aconseguís un càsting per a la sèrie i el tirés endavant, a la tardor va tenir lloc el rodatge de l'escena de Collado, qui explica que havia vist les dues primeres temporades i que participar-hi li ha fet "molta il·lusió".

A més, no se n'està d'alabar Berto Romero, de qui diu que "és un gran". "T'imagines que els famosos són gent inabastable, però el Berto és molt proper, molt agradable i vaig tenir molt bona impressió d'ell", explica el molletà. En aquest sentit, recorda que en arribar al rodatge, Romero el va veure i va anar a saludar-lo i a donar-li la benvinguda. "No tindria per què fer-ho, però ho va fer", agraeix.

D'aquesta experiència, Collado també destaca l'oportunitat d'haver compartit pantalla amb els dos protagonistes, Berto Romero i Eva Ugarte.

Càstings virtuals durant la pandèmia

Arran de la pandèmia de la Covid-19, una de les novetats que han hagut d'afrontar els actors i les actrius són els càstings virtuals. Marc Collado explica que en els darrers mesos n'ha fet de dos tipus: "Gravant-me jo mateix i enviant el vídeo; o en línia amb aplicacions com Zoom, fent cues en sales virtuals".

A tot plegat, Collado hi veu trets positius: "No em desagrada, perquè no has de desplaçar-te i a casa estàs més a gust". També considera que l'estrès que es genera en els càstings presencials es minimitza molt en les versions virtuals.

Edicions locals