El Govern anuncia una aportació d'1,7 milions als ambulatoris de la metropolitana nord

Els diners han de servir per reforçar el personal dels centres d'atenció primària aquest estiu

Societat

El Govern de la Generalitat ha anunciat una aportació d'1,7 milions d'euros als centres d'atenció primària de la regió sanitària metropolitana nord per reforçar-los durant aquest estiu.

Així ho ha anunciat el delegat del Govern català a Barcelona, Juli Fernández, en la trobada que ha tingut amb els alcaldes del Vallès Oriental aquest migdia. Respecte a la recuperació de l’activitat als CAPS, Juli Fernàndez ha recordat que fan una tasca prioritària en la detecció de casos i en l’atenció de les residències de gent gran i ha dit que els responsables de Primària del Departament de Salut treballen per recuperar la normalitat total de cara al setembre. “A més, seguim garantint l’accés al sistema de salut de totes aquelles persones que ho necessiten, sigui per motius COVID o per altres causes", ha assegurat.

El delegat ha recordat també que el Govern ha destinat 7M d’euros (5M més dels previstos inicialment) per reforçar el personal de l’Atenció Primària durant l’estiu, i que 1’7 M aniran destinats a la Regió Metropolitana Nord. “Això ens permetrà reforçar l’activitat als CAPS i substituir el descans del personal durant l’estiu”.Juli Fernàndez també ha explicat que a la tardor hi haurà 20 M addicionals per consolidar aquest reforç.

Edicions locals